Електронният магазин за риболовно оборудване www.fishing21.com е създаден през зимата на 2020 г. Представлява своеобразно продължение на магазин „Всичко за риболова гр. Русе“ – водещият магазин за риболовна техниха, принадлежности, екипировка, всякакви захранки и аксесоари отворил врати през 2017 г. в град Русе.

Магазин „Всичко за риболова“ предлага богат асортимент от риболовно оборудване – въдици, макари, влакна, куки, изкуствени примамки, многообразие от аксесоари и всякаква допълнителна екипировка, необходима за риболовни излети, къмпинг и туризъм. Нашата поддържана разнообразна гама от продукти покрива всички познати и практикувани в България видове риболов – на плувка, спининг, фидер, шарански риболов, морски риболов, риболов на дъно и др.

www.fishing21.com се съобразява с изискванията на привържениците на риболова, същевременно отчитаме предпочитанията за оборудване на практикуващите къмпинг и туризъм. Динамиката на пазара и нарастващото търсене ни дава възможност да поддържаме разнообразен асортимент принадлежности от нисък, среден и висок ценови клас. Предлагаме както доказани продукти на утвърдени в бранша марки, така и нови, авангардни модели, създадени по най-съвременни технологии. В магазина можете да откриете артикули от световноизвестни брандове като Shimano, Daiwa, Mepps, Rapala, Owner, Filstar, Browning, Cormoran, Stonfo, Colmic, Starbaits, и др. Стремим се към постоянно актуализиране и осъвременяване на асортиментната гама в онлайн магазина. Приоритетите, които прилагаме в нашата дейност, са свързани с поддържане на високо качество на предлаганите продукти, сигурност, приемливи цени и съвременен стил на работа, ориентиран към потребителите. Специално внимание отделяме за информираността на нашите клиенти и предлагаме съвременно ниво на обслужване и това се оценява положително.

Благодарение на коректното отношение от нашият екип и постоянно нарастващият асортимент, магазин „Всичко за риболова“ печели все повече приятели и редовни клиенти. Нашата основна цел е да привличаме доволни и лояни клиенти и това го отдаваме на голямо значение на бързата обработка и доставка на поръчките, както и консултарането по телефон. В магазина ще намерите продукти на повечето известни марки в риболовния бранш. Богато разнообразие от риболовни въдици и макари, аксесоари, захранки , палатки , ботуши , гащеризони, дъждобрани, облекла и много други. Препоръки, помощ и съвети от компетентни лица, гарантирано качество, сервизно обслужване. Винаги прясна и разнообразна стръв на страхотни цени.

Удобство е да пазарувате в онлайн магазина , бързо и лесно. Убедете се сами!

Fishing21.com – Всичко за риболова на едно място!

Нашият екип Ви благодари, че се доверихте и избрахте нас!