Магазин „Всичко за риболова“ Ви предлага изключително удобни условия за доставка и плащане. Имате възможност да си изберете доставка до офис или до адрес.

Приемане на поръчки:

Поръчки в онлайн магазин fishing21.com се приемат денонощно през цялата седмица, а се изпълняват (обработват и изпращат) от понеделник до петък на обяд. Поръчки, направени в събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници, изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

Потвърждение на поръчки:

За потвърждение на поръчката ще се свържем с Вас на телефонния номер, който сте посочили. В случай, че телефонният номер е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили, и поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията. Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента!

Плащане

До пълното заплащане на дължимата цена, Търговецът си запазва правото на собственост върху стоката, предмет на сделката. Това право на собственост преминава върху Клиента в момента на извършването на всички дължими плащания към Търговеца.

Възможни са следните начини за заплащане

С наложен платеж, при получаване на стоката, доставена с куриерска фирма ЕКОНТ. Плащането се извършва директно на куриера, при получаване на стоката. Заплащането става единствено в брой или с банкова карта в офиса на куриера. Работим с ППП / Пощенски паричен превод/, което автоматично означава, че куриера превежда по банков път сумата от наложен платеж на търговеца.

Възстановяване на суми във връзка с извършени плащания

В случай, че плащането е направено с наложен платеж, възстановяването на суми става, като Клиентът изпрати стоката с наложен платеж (стойността на стоката, която е заплатил) обратно към Търговеца. При получаването на стоката, Търговецът заплаща стойността на стоката на куриера, след което Клиентът може да си вземе парите от ЕКОНТ.

Условия на доставка:

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Еконт Експрес , съгласно тарифите, посочени на www.econt.com в съответствие с Общите условия за ползване.

Начини на доставка:

На територията на страната използваме доставка само с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Доставка извън страната може да се договори индивидуално.„Всичко за риболова“ предлага изключително гъвкави условия за доставка – всяка доставка може да е с избор до офис на Еконт или до ваш личен адрес. Всички пратки са с опция преглед и тест преди да платите. Безплатната доставка винаги е до офис на куриерската фирма.

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-3 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.

Поръчки, направени след 15.00 часа, е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти. Онлайн магазин fishing21.com притежава голяма част от артикулите на склад, но информация за наличността от даден артикул се уточнява в телефонния разговор. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул, който не е в наличност и изисква допълнително време за доставка.

Цена на доставка

Доставката на поръчки над 82,00лв. (включително) с тегло до 5.00 кг. е БЕЗПЛАТНА до офис на Еконт. За всички останали поръчки цената се формира според общите условия на фирма Еконт.

Продуктите със специални отстъпки и промоции не се изпращат с безплатна доставка! Когато в дадена поръчка са комбинирани продукти без отстъпки с такива, които имат специални отстъпки или промоции, цената и платецът на доставката се определят само на база стойността на продуктите, които са без специални отстъпки и промоции.

Доставката до адрес винаги е за сметка на клиента. Общото тегло на продуктите е упоменато в количката. При поръчка на лодки, двигатели и други артикули с голямо общо тегло цените за доставка са по договаряне. За всеки друг вариант и цени на доставката ще се уточним с Вас по телефона.

ВСИЧКИ ПРАТКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ! ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПРАТКА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД КУРИЕРА ПРОВЕРЕТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА СТОКАТА В ПАКЕТА! Има случаи на счупени въдици и повредени ОТ КУРИЕРА пратки, но приети от клиента, именно защото не е направена тази проверка. Ние плащаме застраховка за всяка наша пратка, но тя е валидна само, ако Вие на място констатирате повредата. При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера. За всяка пратка разполагате с 15 минути. Дори куриерът да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта, следва на място да поискате да Ви се състави констативен протокол от куриера и не трябва да заплащате наложения платеж.

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Клиентът има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителя, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 14 календарни дни, считано от датата на получаването й. В този случай клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка с ненарушена цялост. Стоката следва да бъде без наранявания и други външни белези. Клиентът е длъжен да заплати разходите по връщането на стоката, включително транспортни разходи и други куриерски или банкови такси, свързани с възстановяването на платената цена за покупката. Клиентът има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е отразена в документа за покупка.

Ако желаете да се възползвате от това Ваше право, се свържете по телефон или ел. поща с наш служител и ние с удоволствие ще Ви съдействаме.

Благодарим Ви, че ни се доверихте и избрахте нас!